Besøgende: 212402

Velkommen til Mackie´s Saloon & Grill

Mackie's Saloon and Grill er et amerikansk inspireret steakhouse og bar.

Vores menukort byder på saftige steaks af Amerikansk kvæg, hjemmelavede burgere, nachos, flutes, pizza, brunch og meget mere. Se hele vores menukort under ”Menu””, hvor du også finder vores mange special-øl og lækre drinks.

Restauranten byder på en unik samlig af gamle emaljeskilte, koncertbilleder og en masse spændende udsmykning importeret fra USA. 

Livemusik på udvalgte dage. 

Vi tager ikke imod bestillinger via e-mail, men du kan bestille online ved at klikke på ”Just-Eat”-ikonet.
Det er nu muligt at bestille bord her på siden. Se mere under ”Bordbestilling”.

Vedr. reklamationer se forretningsbetingelser nederst.

Der tages forbehold for daglige leveringer, trykte og sagte fejl, dårligt vejr og ændringer i menuerne.

 

 

 

 

 

 

Forretningsbetingelser

 • Reklamationer: Hvis din mad mod alt forventning ikke er iorden, skal du straks efter servering gøre tjeneren opmærksom på dette, så vi kan lave noget nyt. Det må ved travlhed kunne forventets ventetid op til 45 min. Der gives ikke kompensation ved ventetid på under 45 min, der gives ikke kompeensation, hvis der ikke reklameres straks efter servering. Ved stadion koncerter, Open By Night og Middelalderfestival kan ventetiden være længere.
 • Reklamation i forbindlelse med takeaway. Vi gør opmærksom på, at maden altid smager bedre, når den nydes hos os. Det kan ikke undgås at madens temperatur falder på vej ud til kunden. Ligeledes kan pizzaer og brød blive bløde, at dampen ikke kan komme ud af indpakningen. Det er kundens ansvar at tjekke at korrekt mad udleveres ved afhentning. Har kunde f.eks bestilt uden løg eller andet, skal dette tjekkes inden forretningen forlades. Kunden skal også tjekke bonnen, at der faktisk udleveres det, der betales for. Hvis maden mod forventning ikke er ok når kunden kommer hjem, laver vi nyt mad mod at det andet returneres. Som kompensation for dette, giver vi en flaske husets vin eller en 1/½ liter sodavand. Vi giver kun kompensation, hvis maden returneres.
 • Vi tager ikke imod bordreservationer på dage med stadionkoncerter, Middelalderfestival og Open By Night.
 • Rabatkort, Rabatordninger, evt værdibeviser købt for Dagens Horsens eller lignende kan ikke benyttes i forbindelse med stadionkoncerter, Middelalderfestival, Open By Night osv.
 • Ved bordreservation gives bordet bort, ved travlhed, hvis man ikke er ankommet til tiden. Grundet pladsmangel, har vi dog ikke plads til, at folk kommer før tid. Bordet vil ofte være brugt til anden side og selskabet bedes vente ude, eller gå en tur til bordet er klart.
 • Vi forbeholder os ret til at bruge bordet igen efter 2 timer.
 • På visse dage tager vi f.eks reservationer på bestemte tidspunkter. Hvis en større gruppe har forespurgt på et bord kl f.eks 18.30 og fået at vide, at det har vi ikke, men at de kan få et bord kl 18, hjælper det ikke, at der kun kommer 2 kl 18. Hvis ikke hele gruppen kommer til booket tid, kan selskabet blive bedt om at forlade restaurant og de øvrige pladser vil blive givet til anden side.
 • Ved travlhed er der spisepligt.
 • Der må ikke medbringes egne mad og drikkevarer.
 • Hunde, katte og andre dyr , må ikke medbringes
 • Meget berusede personer , kan blive bortvist.
 • Vi tager forbehold for vejr, vind, regn, støj, lugt osv!!

 

 

 

Send en mail
Til forside
Følg os på Facebook

Mackie´s Saloon & Grill  //  Graven 2 - 8700 Horsens  //  Telefon: 75 60 16 22  //  Mail: mackies@mackies-hs.dk

© All rights reserved Mackie´s Saloon & Grill - 2012

Book et bord via Dinnerbooking her...
Se kontrol rapporten her...
Følg os på facebook her...